News

Hoop Athletics is een pre-season basketbal kamp dat doorgaat tijdens de laatste week van juli en vlak voor de start van het nieuwe basketbal seizoen. Het kamp is toegankelijk voor Miniemen en Kadetten. Ook Pupillen die het jaar daarop Miniem worden of die reeds gevraagd werden om met oudere groepen mee te trainen en spelen, en dus ook ervaring hebben met grote ballen, of die gewoonweg al eens willen trainen met grote ballen, zijn welkom.

Zoals reeds vermeld willen we de spelers zo goed mogelijk voorbereiden op het komende seizoen zodat ze vanaf speeldag 1 direct goed uit de startblokken kunnen schieten. Met een goede voorbereiding, hard werk en veel inzet kan een voorbereidingskamp heel efficiƫnt zijn.
We werken vooral aan de elementen die in het begin van het seizoen meestal niet zo denderend zijn zoals:

  • - Shooting
  • - Ballhandeling
  • - Conditioning
  • - Game-like situations

Al deze aspecten worden zorgvuldig aangepakt en verbeterd tot in de perfectie. Tevens werken we ook hard aan de fundamentals van iedere speler.

Dit alles zal worden bijgeleerd door middel van moderne coaching technieken ontwikkeld in de verenigde staten. We letten ook vooral op de individuele progressie van de spelers. Om dit te kunnen realiseren zal er vooral naar kwaliteit gekeken worden en niet zo zeer naar kwantiteit. Concreet wil dit zeggen dat er in kleine groepen wordt gewerkt met individuele begeleiding. Hoe meer spelers, hoe meer coaches er nodig zijn.

Dit alles zal natuurlijk met een zo hoog mogelijk fun-gehalte bijgebracht en uitgevoerd worden, want basket moet nog steeds plezant blijven.

We voorzien ook elke middag eten voor de spelers, zoals spaghettie, croque monsieur en verse groenten soep. Ook zullen er snacks en drank voorzien worden. Iedere speler krijgt ook een T-shirt mee naar huis met daarop het kamp-logo.

Waarom doen we dit?

Vandaag de dag zijn er teveel kampen die meer bezig zijn met kwantiteit en winst dan met kwaliteit zelf. Vandaar dat we nu duidelijk willen stellen dat het op dit kamp vooral gaat om de kwaliteit van de coaching wat door velen gewaardeerd zal worden.

Samengevat

Op dit sportieve kamp zal u kunnen genieten van
Voobereiding op het nieuwe seizoen
Hoog fun-gehalte
Gezonde snacks
Een lekkere gezonde lunch
Gratis t-shirt
Gratis dag-pas healthcity middelheim
Verrassing voor winnaar 1 on 1 competitie
en zoveel meer

Hoe inschrijven?

Voor inschrijvingen stuurt u een mail naar inschrijven@hoopathletics.be
In deze mail moet u in volgorde vermelden:
Naam-Voornaam-Huidige ploeg-aantal jaren ervaring-maat T-shirt(S/M/L/XL)
Na het versturen van deze mail ontvangt u een bevestigingsmail met het rekeningnummer waarop u het bedrag kan storten.
Na overschrijving van het bedrag ontvangt u een bevestigingsmail.

Als u 1 week na overschrijving nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen mag u ons altijd contacteren op info@hoopathletics.be